Geboorte van Menno

Ik wil je hierbij laten weten dat afgelopen zaterdag onze zoon Menno is geboren na een zwangerschap van 36 weken en 2 dagen. Hij heeft een super start gehad. De bevalling ging, na een paar dagen rommelen en weer stoppen, mega snel. Voor mijn gevoel kon ik weinig met de oefeningen van de hypnobirthing en mijn plan om weeen in bad op te vangen is ook niet haalbaar gebleken. Ik was nog opgenomen in het ziekenhuis en na de eerste 4 weeen had ik al ruim 6cm. Manlief en zuslief, die bij de bevalling aanwezig zouden zijn, waren net op tijd in het ziekenhuis aanwezig om Menno geboren te zien worden. Al met al wist de klinisch verloskundige toch meteen dat ik hypnobirthing had gevolgd vanwege mijn complete afsluiting van de wereld en volledige ontspanning tussen de weeen door. Paniek was eenmalig kort aanwezig maar ik wijt dit aan de snelheid en aan de korte tijd dat ik had om te beseffen dat ik opnieuw mama ging worden. Ook was ik natuurlijk erg bezig met het feit dat hij te vroeg zou zijn en welke gevolgen dit voor hem zou hebben. Uiteindelijk had Menno een apgar van 9/10 en een perfecte start. Melk had ik al genoeg dus hij kon meteen beginnen aan een goede start qua voeding. Gisteren zijn we ontslagen en mogen we thuis genieten van de rest van de kraamtijd. Ik wil je bedanken voor alles. Ik heb deze bevalling als zeer prettig ervaren en zou het voor geen goud hebben willen missen!

Britt

Informeer naar wat voor jullie mogelijk is