Begeleiding op maat

Een individuele aanpak is ideaal wanneer de HypnoBirthing-methode je aanspreekt terwijl je partner kan er niet bij aanwezig kan zijn. Maar jullie zijn ook samen van harte welkom. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van (vrees voor) complicaties, of wanneer de roze wolk ver te zoeken is. Ik vind het belangrijk dat moeders en vaders zich in hun kracht voelen staan,want zo kunnen jullie bewuste keuzes maken rondom de geboorte van jullie baby en genieten van elkaar en jullie baby.

Wil je graag zorgeloos en ontspannen kunnen genieten van je (buik)baby?
Of wil je nu stoppen met roken? 
Worstel je met je gewichtsbeheersing?
Dreigt je baby juist te vroeg of te laat te komen?
Blijft je baby in een stuit liggen (zie hier onder)
Heb je een nare bevalling te verwerken? 
Ben je op zoek naar pijnmanagment tijdens de bevalling zelf en wil je hierbij geen risico lopen op vervelende bijwerkingen?
Zou je eindelijk eens een keer goed kunnen slapen?
Ben je angstig, somber of zelfs depressief? 

Neem gerust contact op als je wilt weten wat voor begeleiding ik jou zou kunnen bieden bij de doelen die jij wilt bereiken.

De coaching vind op basis van overleg en afhankelijk van het thema plaats op basis van hypnose of IEMT. IEMT staat voor Integral Eye Movement Therapy en deze methode heeft inmiddels de reputatie om vaak een snel en blijvend resultaat te bereiken als gaat om af te rekenen met klachten gerelateerd aan trauma’s, depressies, angsten en fobieën. Het is een therapie waarbij de ogen worden bewogen om nieuwe verbindingen in de hersenen te maken en op deze manier de emoties die passen bij de angst of fobie, of ongewenste emoties bij bepaalde situaties, te verminderen of te laten verdwijnen. Het lijkt veel op EMDR therapie maar in IEMT praten wij niet of nauwelijks over “het probleem” Het enige wat de cliënt hoeft te doen is gedurende het proces van het bewegen van de ogen volgens een bepaald patroon, blijven denken aan het beeld wat hij/zij een naar gevoel geeft. Het resultaat is na afloop dat het beeld of de beelden hun emotionele impact hebben verloren en gewoon op de achtergrond verdwijnen.

Stuit (samen moxa-therapie)

Uit onderzoek, gedaan door dr Thomas Mehl, is gebleken dat hypnotherapie heel geschikt is om stuitkindertjes uit te nodigen om in de juiste geboorte-houding te gaan liggen. Uit zijn testgroep van vrouwen die meer dan 37 weken zwanger waren, draaide ruim 80% van de baby’s zich, na behandeling.

De behandeling is zeer lichaamsvriendelijk, zeker ook voor je baby, en doorgaans is één sessie genoeg.

Verslag van een onderzoek dat aantoont hoe enorm zinvol hypnose blijkt te zijn bij een stuitligging: Hypnosis and conversion of the breech to the vertex presentation, door het Department of Psychiatry, University of Vermont College of Medicine, Burlington.

De eerste drie consulten kosten samen €295,-. Doorgaans zijn die drie consulten genoeg. Als we daarna nog vaker bijeen willen komen wordt het €75,- per consult. Reken voor een consult 2 tot 1 uur, ongeacht of je alleen komt of met je partner. 

Neem contact op via het contactformulier

Heb je mijn hulp acuut nodig, bij bijvoorbeeld baringspijn, dan ik jou in geval van nood ook aan de telefoon helpen. Helaas kan ik je niet garanderen dat ik altijd beschikbaar ben, maar mocht het zo uitkomen, dan is dat natuurlijk mooi mee genomen. Het is dan 1,50 per minuut en wordt dan achteraf uitgerekend.

Informeer naar wat voor jullie mogelijk is