Geboorte van Oliver

Hey Minke, het was inderdaad fijn :) Alles is heel vlot verlopen, van het breken van de vliezen tot aan het einde 3 uur (inclusief een rit alleen naar huis van 45 min). Toen ik thuis aankwam stond mijn badje klaar en stonden mijn man en kindjes als kiekens zonder kop te panikeren, ik zei: allen rustig nu en laat me alleen, hahahaa... alsof zij moesten bevallen!!! Na een uurtje ben ik naar het bevallingsbad verhuisd en de vroedvrouw heeft me eigenlijk alles alleen laten doen, ze zag dat het goed was, zelfs niet opening gechecked ofzo, me gewoon zelf laten beslissen wanneer ik mocht "ademen". En ja hoor, ik heb enkel geademd, op het einde heb ik 2x geduwd, want ik voelde zijn hoofdje vast in mijn bekken zitten en mijn wee was weg... Kortom, het was een geweldige geboorte, en ook daarna was ik meteen goed. Bedankt voor de lessen, het was zeker de moeite waard!!! Dikke kus, xxx...

PDF: Nathalie's deelname aan een onderzoek

Nathalie is nu zelf ook HypnoBirthingdocent!