Geboorte van Daniek

Ik heb altijd gevonden dat er teveel gedoe gemaakt word van zwanger zijn en bevallen en wist al van jongs af aan dat wanneer ik ooit zwanger zou zijn, ik dan de natuur zijn gang zou laten gaan en ik naar mijn lijf zou luisteren en niet naar buitenstaanders die er zogenaamd voor geleerd hebben. Er is er maar 1 die mijn lijf goed kent en dat ben ik tenslotte zelf.

Mijn bevalling begon op vrijdag en zondag op maandagnacht om 00.35 uur werd Daniek geboren. Doordat ik me goed kon ontspannen en goed in mijn lijf zat wist ik dat ondanks dat het erg lang duurde dat alles goed was met mij en de kleine.

Wij vonden de geboorte van Daniek een geweldige ervaring. Alfons vond het super om het zo samen te doen. Ik zou het zo weer mee willen maken.
Het is niet te beschrijven wat er door me heen ging op het moment dat Daniek thuis, in bad, bij kaarslicht, nog in de vliezen en zonder medische poespas in mijn eigen handen geboren werd.

Een droom die uit kwam!